Tertúlia: “Les capelletes de Sant Roc a Gràcia”

Dijous, 7 de juliol de 2022 a les 19.30 hores

Lloc: Fundació Festa Major de Gràcia, Alzina, 9 – 08024 Barcelona

A càrrec de Guillem Roma i Batlle, Activista cultural.

Conferència sobre la devoció de Sant Roc a la Vila de Gràcia, a través de la qual, el ponent explicarà els orígens de la veneració d’aquest sant tan estimat a Gràcia, descrivint alguns dels llegats que han arribat fins a l’actualitat, tant des d’un punt de vista material com immaterial. Entrant a analitzar també l’atribuït patronatge de la Vila de Gràcia i fent un repàs de les diferents capelletes que hi ha repartides per la vila.

 

 

Organitza: Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis.

Col·laboren: Fundació Festa Major de Gràcia, Institut Ramon Muntaner, Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona-Gràcia.